7 Haziran 2015 Pazar

Babalar Günü

Merhaba !
Babalarımız annelerimiz kadar şanslı değil sanki. Küçükken en çok anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun dediklerinde cevap anne oluyor,anneler günü unutulmazken babalar günü genelde unutuluyor,bir sırrımız olduğunda ee tabiki de en son babalar duyuyor. 
Okullarda da durum aynı hayatımızdaki gibi =)) Anneler günü için kartlar,çiçekler,hediyeler hatta gösteriler hazırlanırken babalara pek bir şey yok. Ama bu bizden kaynaklanan bir şey değil babalar günü okulun son haftasına denk geliyor.
Okulun son haftalarında sınıf mevcudu git gide düşüyor.Bu etkinlikte öyle bir zaman denk geldi. 22 kişiden 7 kişi geldiği bir gün :)
Simli kartona çizilmiş çiçek ve yaprakları çocuklarım kestikten sonra tel zımba ile tutturdum. Simli kartonu üst üste yapıştırmak zor oluyor. Çiçeğin içindeki boyama sayfasını da facebook / etkinlik bahçesinden aldım. Boyutunu bilgisayarda ayarlayıp bir sayfaya iki tane sığdırdım. Önce boyatıp sonra kestirdim.Çocuklarım keçeli kalem ile boyadılar.Bir yıl boyunca keçeli kalem kullanınca son zamanlarda keçeli kalem çalışmaları güzel oluyor. 
İyi Çalışmalar
Mutlu Kalın =)







Hiç yorum yok: